Opskrivning Vinge Lilleskole

Der er stadig ledige pladser til skoleåret 2018/2019 skriv dit/jeres barn op her:

:
CAPTCHA Image

Optagelseskriterium

Der optages i henhold til anciennitet på ventelisten, men der tages hensyn til en ligelig fordeling af drenge og piger.

For at opnå en plads indbetales et adm. gebyr på kr. 250, samt kr. 2000 i depositum til konto: 0890 2169882

Før enhver optagelse vil der finde en samtale sted mellem skolen og hjemmet, optages dit barn ikke på skolen vil depositum blive betalt retur.

Venteliste

Skolens venteliste fungerer efter ”først til mølle-princippet”, dog har søskendebørn, ansattes og CirkelBos børn fortrinsret - for at aktivere denne fortrinsret skal barnet skrives op på ventelisten.
Opstår der en ledig plads i en eksisterende venskabsgruppe, kontaktes I automatisk af skolen. Vi stræber efter at optage lige mange drenge og piger.

Optag i år 2018

Alderstrin:
Vi optager børn fra 5 år der fylder 6 år samme år og op til 14 år.